Advertisement

Manavgat Orman Yangını / Vrh5rxnab5oxjm - Hızla büyüyen yangın nedeniyle yeniköy, evrenseki ve kalemler.

Manavgat Orman Yangını / Vrh5rxnab5oxjm - Hızla büyüyen yangın nedeniyle yeniköy, evrenseki ve kalemler.. Manavgat'ın farklı noktalarında dün öğle saatlerinde çıkan ve rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan orman yangınına gece boyunca karadan müdahale devam etti. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.00 sıralarında 4 ayrı noktada başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle hızla büyürken, ekipler yangını söndürmek için büyük çaba harcıyor. Almanya manavgat orman yangını canlı ve son dakika görüntülerin yanı sıra yangındaki son. 1 hr · alevler nedeniyle 5 dönüm ormanlık ve makilik alan zarar gördü. Akseki ilçesinde de gece yarısı.

Yangın, bugün saat 12.00 sıralarında yeniköy mahallesi'nin kırsalında çıktı. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçraması sonucu 5 mahalle boşaltıldı. 10 hours ago · antalya manavgat orman yangını son dakika gelişmeleri ise yakından takip edilmeye başladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı.haber: Orman genel müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

Iiwxwitr0khcnm
Iiwxwitr0khcnm from icdn.ensonhaber.com
1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçraması sonucu 5 mahalle boşaltıldı. Orman genel müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi: Jul 11, 2021 · manavgat'ta orman yangını manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın yerleşim yerlerine sıçradı. 1 day ago · 450 orman i̇şçi̇si̇ görev yapiyor. Hızla büyüyen yangın nedeniyle yeniköy, evrenseki ve kalemler. 12 hours ago · manavgat orman yangını i̇le i̇lgili soruşturma başlatıldı. Manavgat orman i̇şletme müdürlüğü yetkilileri, ilçedeki yangınlara 2 uçak, 15 helikopter, 111.

Almanya manavgat orman yangını canlı ve son dakika görüntülerin yanı sıra yangındaki son.

1 day ago · 450 orman i̇şçi̇si̇ görev yapiyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde meydana gelen orman yangını için afyonkarahisar'ın şuhut orman i̇şletme şefliği başta olmak üzere bir çok ilçeden 16 kişilik 4 ekip de destek için bölgeye. Almanya manavgat orman yangını canlı ve son dakika görüntülerin yanı sıra yangındaki son. Orman genel müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi: Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.00 sıralarında 4 ayrı noktada başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle hızla büyürken, ekipler yangını söndürmek için büyük çaba harcıyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı.haber: Manavgat'ın farklı noktalarında dün öğle saatlerinde çıkan ve rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan orman yangınına gece boyunca karadan müdahale devam etti. Akseki ilçesinde de gece yarısı. More images for manavgat orman yangını » Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın yerleşim yerlerine sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki 1 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. 12 hours ago · manavgat orman yangını i̇le i̇lgili soruşturma başlatıldı. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçraması sonucu 5 mahalle boşaltıldı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.00 sıralarında 4 ayrı noktada başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle hızla büyürken, ekipler yangını söndürmek için büyük çaba harcıyor. Almanya manavgat orman yangını canlı ve son dakika görüntülerin yanı sıra yangındaki son. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı.haber: Hızla büyüyen yangın nedeniyle yeniköy, evrenseki ve kalemler. Manavgat orman i̇şletme müdürlüğü yetkilileri, ilçedeki yangınlara 2 uçak, 15 helikopter, 111.

7osz5fmstw6ytm
7osz5fmstw6ytm from www.karamanhabercisi.com
Akseki ilçesinde de gece yarısı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı.haber: 1 day ago · 450 orman i̇şçi̇si̇ görev yapiyor. Manavgat'ın farklı noktalarında dün öğle saatlerinde çıkan ve rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan orman yangınına gece boyunca karadan müdahale devam etti. Orman genel müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi: 10 hours ago · antalya manavgat orman yangını son dakika gelişmeleri ise yakından takip edilmeye başladı. Yangın, bugün saat 12.00 sıralarında yeniköy mahallesi'nin kırsalında çıktı. Manavgat orman i̇şletme müdürlüğü yetkilileri, ilçedeki yangınlara 2 uçak, 15 helikopter, 111.

Manavgat orman i̇şletme müdürlüğü yetkilileri, ilçedeki yangınlara 2 uçak, 15 helikopter, 111.

Manavgat orman i̇şletme müdürlüğü yetkilileri, ilçedeki yangınlara 2 uçak, 15 helikopter, 111. Manavgat'ın farklı noktalarında dün öğle saatlerinde çıkan ve rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan orman yangınına gece boyunca karadan müdahale devam etti. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.00 sıralarında 4 ayrı noktada başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle hızla büyürken, ekipler yangını söndürmek için büyük çaba harcıyor. Orman genel müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi: 10 hours ago · antalya manavgat orman yangını son dakika gelişmeleri ise yakından takip edilmeye başladı. "manavgat cumhuriyet başsavcılığı, 4 noktada çıkan. Jul 11, 2021 · manavgat'ta orman yangını manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki 1 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. Hızla büyüyen yangın nedeniyle yeniköy, evrenseki ve kalemler. 12 hours ago · manavgat orman yangını i̇le i̇lgili soruşturma başlatıldı. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçraması sonucu 5 mahalle boşaltıldı. More images for manavgat orman yangını » Almanya manavgat orman yangını canlı ve son dakika görüntülerin yanı sıra yangındaki son.

Orman genel müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi: 1 hr · alevler nedeniyle 5 dönüm ormanlık ve makilik alan zarar gördü. Almanya manavgat orman yangını canlı ve son dakika görüntülerin yanı sıra yangındaki son. Jul 11, 2021 · manavgat'ta orman yangını manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı. Manavgat orman i̇şletme müdürlüğü yetkilileri, ilçedeki yangınlara 2 uçak, 15 helikopter, 111.

Disy7mj G0s2 M
Disy7mj G0s2 M from iasbh.tmgrup.com.tr
More images for manavgat orman yangını » Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.00 sıralarında 4 ayrı noktada başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle hızla büyürken, ekipler yangını söndürmek için büyük çaba harcıyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı.haber: Manavgat orman i̇şletme müdürlüğü yetkilileri, ilçedeki yangınlara 2 uçak, 15 helikopter, 111. Almanya manavgat orman yangını canlı ve son dakika görüntülerin yanı sıra yangındaki son. Akseki ilçesinde de gece yarısı. Hızla büyüyen yangın nedeniyle yeniköy, evrenseki ve kalemler. Jul 11, 2021 · manavgat'ta orman yangını manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.00 sıralarında 4 ayrı noktada başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle hızla büyürken, ekipler yangını söndürmek için büyük çaba harcıyor.

Yangın, bugün saat 12.00 sıralarında yeniköy mahallesi'nin kırsalında çıktı. Manavgat'ın farklı noktalarında dün öğle saatlerinde çıkan ve rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan orman yangınına gece boyunca karadan müdahale devam etti. Akseki ilçesinde de gece yarısı. 10 hours ago · antalya manavgat orman yangını son dakika gelişmeleri ise yakından takip edilmeye başladı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın yerleşim yerlerine sıçradı. More images for manavgat orman yangını » 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçraması sonucu 5 mahalle boşaltıldı. 1 hr · alevler nedeniyle 5 dönüm ormanlık ve makilik alan zarar gördü. Manavgat orman i̇şletme müdürlüğü yetkilileri, ilçedeki yangınlara 2 uçak, 15 helikopter, 111. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı.haber: "manavgat cumhuriyet başsavcılığı, 4 noktada çıkan. Almanya manavgat orman yangını canlı ve son dakika görüntülerin yanı sıra yangındaki son. Orman genel müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

Posting Komentar

0 Komentar